Bærekraft & Produksjon

Tommeliten, en norsk nettbutikk med lager i Telemark, er forpliktet til bærekraftig produksjon av barneklær med fokus på varighet og minimal miljøpåvirkning. Våre verdier inkluderer salg av kvalitetstøy som varer lenge, kan arves eller doneres for økonomisk effektivitet og redusert klimapåvirkning.

Våre produkter kommer fra nøye utvalgte samarbeidspartnere i Kina. Vi handler ikke via andre aktører for innkjøp av varer, vi kjøper direkte og lovlig fra våre egne fabrikker! Vi legger vekt på kvalitet, gode arbeidsvilkår på fabrikken og testing av klær og materialer. 

Sikkerheten til våre små er av ytterste viktighet, og derfor gjennomfører vi jevnlige tester for å forsikre oss om at klærne våre fra Kina er frie for skadelige stoffer.

Vi streber kontinuerlig etter økt bærekraftighet, og overskuddsmateriale, som feilproduksjoner og reklamasjoner, doneres til Fretex som en del av vårt engasjement for en mer ansvarlig produksjonspraksis.

Har du tips til oss om hvordan vi kan forbedre oss, så er vi alltid interessert i å høre din mening! Send oss en e-post på post@tommeliten.no