Kontakt oss

Om oss

Tommeliten er en norsk nettbutikk med barneklær og tilbehør. Vi har lager i Telemark og planlegger å forhåpentligvis åpne vår aller første fysiske butikk i 2024.

Vi har lenge savnet et sortiment som er nøytralt, behagelig og i en prisklasse de fleste har råd til. Derfor ønsket vi å starte opp en nettbutikk med nettopp dette. Vi tilbyr barneklær og tilbehør som passer småbarnsalderen og opptil 8 år, hvor det meste er nøytralt og til en rimeligere pris.

På grunn av høyt trykk er leveringstiden vår noe lenger enn vanlig. Frakttiden er på 5-10 virkedager.

 

Hjertelig takk for at du handler hos oss!

 

Instagram: @tommeliten.no

 

Bytte & retur

Ønsker du og bytte eller returnere vare hos oss må du kontakte oss på tommelitennorge@gmail.com

Vi opererer med 14-dagers returrett (fra dagen du mottok varen)

En retur til nettbutikken kan ta opp mot 20 dager, og du vil motta en bekreftelse på mail så snart din retur er fullført. Hvis du ønsker og bytte en vare, må du selv bestille ny vare.

Oppgi ordrenummer og hvilke artikler du ønsker og bytte eller returnere. Deretter vil du få tilsendt returinstrukser. Når vi har mottatt og godkjent returen så får du tilbakebetalt for varen, men vi trekker i fra returkostnad. Beløpet vil ankomme på konto på 3-10 virkedager.

En gyldig retur forutsetter at varen er ubrukt, og i samme stand som da du mottok den, alle merker og prislapper skal fortsatt sitte på. Varer med flekker og lignende anses ikke å være i originaltilstand og kan dessverre ikke returneres. Returretten gjelder ikke badetøy der beskyttelsesplasten er fjernet. 
Dersom du velger å returnere en ugyldig retur vil du ikke få igjen dine penger, og varen vil ikke bli sendt tilbake til deg.

 

Bedriftsadresse:

Skolegata 9, 3960 Stathelle

Org.nr.:

930 959 103

E-post:

tommelitennorge@gmail.com