.Tommeliten ble startet av Celine Ellefsen. Hun er stolt mamma til to sjarmerende små som inspirerte opprettelsen av Tommeliten. "Jeg lette etter barneklær med vakre, delikate farger som kunne gå i arv og etter søskenmatchende plagg, spesielt for både gutter og jenter. Da jeg ikke fant det jeg lette etter, bestemte jeg meg for å skape konseptet selv"
På bare noen måneder har Tommeliten vokst til å betjene over 5000 fornøyde kunder.

Tommeliten er opptatt av å tilby enestående klær som forener estetikk, kvalitet og komfort. Vi forstår at foreldre ønsker det beste for sine barn, og derfor arbeider vi hardt for å være den ultimative destinasjonen for barneklær og utstyr. Tommeliten.no drives av vår lidenskap for kvalitetsdesign og vårt mål om å gjøre hverdagen til både barn og foreldre vakrere og mer behagelig.
I April 2024 ble Tommeliten kjøpt av GSI Gausdal sewing industry as som siden 1985 har hjulpet merker som DB (Douchebag), Sweet Protection, Swix, Madshus og mange flere med å utvikle og produsere sømvarer.
Framover vil vi i Tommeliten arbeide med å videreutvikle våre kolleksjoner og flytter driften til vårt nye lager i Gausdal kommune.